Jenifer Lewis
Data urodzenia: 1957-01-25
Miejsce urodzenia: Kinloch, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paula (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Paula (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Paula (gościnnie)
9.1 2000 Paula (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Paula (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Paula (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Paula (gościnnie)
5.1
Super-bohaterowie
Mystery Men
1999 Paula (gościnnie)
8.2
Blokersi
PJs, The
1999 Paula (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Paula (gościnnie)
7.8 1998 Paula (gościnnie)
6.0
Żona pastora
Preacher's Wife, The
1996 Paula (gościnnie)
5.3 1996 Paula (gościnnie)
8.1 1996 Paula (gościnnie)
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Paula (gościnnie)
0.0 1995 Paula (gościnnie)
10.0 1995 Paula (gościnnie)
7.3 1994 Paula (gościnnie)
6.6
Inteligent w armii
Renaissance Man
1994 Paula (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Paula (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Paula (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Paula (gościnnie)
7.6 1993 Paula (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Paula (gościnnie)
8.6 1993 Paula (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Paula (gościnnie)
7.0 1992 Paula (gościnnie)
6.1 1992 Paula (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Paula (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Paula (gościnnie)
6.5 1988 Paula (gościnnie)
7.2 1988 Paula (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Paula (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jenifer Lewis filmy Jenifer Lewis najlepsze filmy Jenifer Lewis zdjęcia Jenifer Lewis galeria Jenifer Lewis biografia Jenifer Lewis nominacje Jenifer Lewis nagrody i wyróżnienia Jenifer Lewis filmografia Jenifer Lewis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.