Jemma Churchill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Anne James (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Eleanor Wainwright (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Karen Hames (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Anne James (gościnnie)
0.0 1995 Pracownik socjalny (gościnnie)
6.0 1995 Prymuska (gościnnie)
0.0 1986 Cissy Bigwell

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jemma Churchill filmy Jemma Churchill najlepsze filmy Jemma Churchill zdjęcia Jemma Churchill galeria Jemma Churchill biografia Jemma Churchill nominacje Jemma Churchill nagrody i wyróżnienia Jemma Churchill filmografia Jemma Churchill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.