Jelly Howie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2009 Teegan Campbell (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Teegan Campbell (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Teegan Campbell (gościnnie)
8.1 2007 Teegan Campbell (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Teegan Campbell (gościnnie)
8.3 2006 Teegan Campbell (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Teegan Campbell (gościnnie)
7.3 2002 Susan Alston (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jelly Howie filmy Jelly Howie najlepsze filmy Jelly Howie zdjęcia Jelly Howie galeria Jelly Howie biografia Jelly Howie nominacje Jelly Howie nagrody i wyróżnienia Jelly Howie filmografia Jelly Howie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.