Jeffrey Walker
Data urodzenia: 1982-07-10
Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia
Stan cywilny: żona Brooke Harmon

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 1999 Noah Daniels (1999-2000)
9.6 1998 Tom #1
7.8
Po drugiej stronie lustra
Mirror, Mirror
1995 Royce Tiegan
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Brett Bates
3.6 1994
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Jamie Ross (gościnnie)
10.0 1992 Jack
5.5 1991 Tommy Campbell (1993) (gościnnie)
7.2
Latający doktorzy
Flying Doctors, The
1986 Mikey Maguire (1989) (gościnnie)
7.6
Nocny kowboj
Midnight Cowboy
1969 Hipis(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey Walker filmy Jeffrey Walker najlepsze filmy Jeffrey Walker zdjęcia Jeffrey Walker galeria Jeffrey Walker biografia Jeffrey Walker nominacje Jeffrey Walker nagrody i wyróżnienia Jeffrey Walker filmografia Jeffrey Walker aktor Jeffrey Walker reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.