Jeffrey Vincent Parise
Data urodzenia: Indianapol

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ethan (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 Ethan (gościnnie)
7.7 2009 Tommy Morretti (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Ethan (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Ethan (gościnnie)
7.3 2004 Bobby Lugano (gościnnie)
7.5 2002 Dustin Sheres - Barman (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Ethan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ethan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ethan (gościnnie)
7.8 1998 Ethan (gościnnie)
7.6 1993 Ethan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey Vincent Parise filmy Jeffrey Vincent Parise najlepsze filmy Jeffrey Vincent Parise zdjęcia Jeffrey Vincent Parise galeria Jeffrey Vincent Parise biografia Jeffrey Vincent Parise nominacje Jeffrey Vincent Parise nagrody i wyróżnienia Jeffrey Vincent Parise filmografia Jeffrey Vincent Parise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.