Jeffrey Pierce
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 T.C. Riordan (gościnnie)
6.7 2012 T.C. Riordan (gościnnie)
0.0 2011 T.C. Riordan (gościnnie)
0.0 2010 T.C. Riordan (gościnnie)
7.5 2010 T.C. Riordan (gościnnie)
6.5 2010 T.C. Riordan (gościnnie)
10.0 2010 T.C. Riordan (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 T.C. Riordan (gościnnie)
7.7 2009 Wyatt Monroe (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 T.C. Riordan (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 T.C. Riordan (gościnnie)
7.5 2007 T.C. Riordan (gościnnie)
8.1 2007 T.C. Riordan (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 T.C. Riordan (gościnnie)
6.5
Zakładnicy
Nine, The
2006 T.C. Riordan (gościnnie)
8.1 2005 T.C. Riordan (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 T.C. Riordan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 T.C. Riordan (gościnnie)
10.0 2002 T.C. Riordan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 T.C. Riordan (gościnnie)
6.1 2001 T.C. Riordan (gościnnie)
7.1
Historia Jackie Bouvier Kennedy Onassis
Jackie Bouvier Kennedy Onassis
2000 T.C. Riordan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 T.C. Riordan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 T.C. Riordan (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 T.C. Riordan (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 T.C. Riordan (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 T.C. Riordan (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 T.C. Riordan (gościnnie)
7.0 1995 T.C. Riordan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey Pierce filmy Jeffrey Pierce najlepsze filmy Jeffrey Pierce zdjęcia Jeffrey Pierce galeria Jeffrey Pierce biografia Jeffrey Pierce nominacje Jeffrey Pierce nagrody i wyróżnienia Jeffrey Pierce filmografia Jeffrey Pierce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.