Jeffrey Parazzo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Barman (gościnnie)
8.3 2011 Barman (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Barman (gościnnie)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Barman (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Barman (gościnnie)
8.1 2000 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey Parazzo filmy Jeffrey Parazzo najlepsze filmy Jeffrey Parazzo zdjęcia Jeffrey Parazzo galeria Jeffrey Parazzo biografia Jeffrey Parazzo nominacje Jeffrey Parazzo nagrody i wyróżnienia Jeffrey Parazzo filmografia Jeffrey Parazzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.