Jeffrey Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Mike Casper (gościnnie)
10.0 2009 Mike Casper (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Ben Aston (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Mike Casper (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Mike Casper (gościnnie)
8.6 2005 Mike Casper (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mike Casper (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Mike Casper (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Mike Casper (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mike Casper (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Mike Casper (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Mike Casper (gościnnie)
5.0 2001 Mike Casper (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Mike Casper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey Johnson filmy Jeffrey Johnson najlepsze filmy Jeffrey Johnson zdjęcia Jeffrey Johnson galeria Jeffrey Johnson biografia Jeffrey Johnson nominacje Jeffrey Johnson nagrody i wyróżnienia Jeffrey Johnson filmografia Jeffrey Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.