Jeffrey DeMunn
Data urodzenia: 1947-04-25
Miejsce urodzenia: Buffalo, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Ann Sekjaer (od 07.10.1974), 2 dzieci: syn Kevin i córka Heather

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dale Horvath
6.5
Inkarnacja
Shelter
2010 Dale Horvath
7.8 2010 Dale Horvath
7.8
Żywe trupy
Walking Dead, The
2010 Dale Horvath
5.8
Mgła
Mist, The
2007 Dale Horvath
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Dale Horvath
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Dale Horvath
6.8 2000 Dale Horvath
10.0 2000 Dale Horvath
8.7
Zielona mila
Green Mile, The
1999 Dale Horvath
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Dale Horvath
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dale Horvath
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dale Horvath
7.3 1998 Dale Horvath
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Dale Horvath
8.0 1997 Dale Horvath
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dale Horvath
7.5
Fenomen
Phenomenon
1996 Dale Horvath
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dale Horvath
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Dale Horvath
6.6
Gazeciarze
Newsies
1992 Dale Horvath
8.3 1992 Dale Horvath
5.7 1989 Dale Horvath
7.5
Autostopowicz
Hitcher, The
1986 Dale Horvath
5.7 1986 Dale Horvath
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dale Horvath
7.5 1985 Dale Horvath
5.8
Niezwykłe zmiany w ostatniej chwili
Enormous Changes at the Last Minute
1983 Dale Horvath
6.4 1983 Dale Horvath
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dale Horvath
0.0 1978 Dale Horvath

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffrey DeMunn filmy Jeffrey DeMunn najlepsze filmy Jeffrey DeMunn zdjęcia Jeffrey DeMunn galeria Jeffrey DeMunn biografia Jeffrey DeMunn nominacje Jeffrey DeMunn nagrody i wyróżnienia Jeffrey DeMunn filmografia Jeffrey DeMunn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.