Jeffery Self
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Grant (gościnnie)
6.7 2011 Brian (gościnnie)
8.3 2011 Grant (gościnnie)
7.7 2006 Brian (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Brian (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeffery Self filmy Jeffery Self najlepsze filmy Jeffery Self zdjęcia Jeffery Self galeria Jeffery Self biografia Jeffery Self nominacje Jeffery Self nagrody i wyróżnienia Jeffery Self filmografia Jeffery Self aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.