Jefferson Mays
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Mężczyzna w Blue Coat
0.0 2010 Nicholas Boone (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sidney (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dyplomata Van Buskirk (gościnnie)
7.8 2008 Nicholas Boone (gościnnie)
0.0 2002 Nicholas Boone (gościnnie)
7.0
Kuzynka Bette
Cousin Bette
1998 Nicholas Boone (gościnnie)
8.0 1997 Nicholas Boone (gościnnie)
8.1 1988 Nicholas Boone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jefferson Mays filmy Jefferson Mays najlepsze filmy Jefferson Mays zdjęcia Jefferson Mays galeria Jefferson Mays biografia Jefferson Mays nominacje Jefferson Mays nagrody i wyróżnienia Jefferson Mays filmografia Jefferson Mays aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.