Jeff Wolfe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
6.7 2013 Joey Calegari
6.7 2013 Joey Calegari
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
6.0 2011 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
8.2 2011 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.3 2011 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
6.9
Błękitny deszcz
Powder Blue
2009 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.8 2007 Ivan Fyodorov (niewymieniony w czołówce)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Kierowca (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.3 2002 John Klauser (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.6 2001 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
5.9
Za ciosem
Knock Off
1998 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
4.7 1998 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)
7.6 1993 Chłopak na następnym stołku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Wolfe filmy Jeff Wolfe najlepsze filmy Jeff Wolfe zdjęcia Jeff Wolfe galeria Jeff Wolfe biografia Jeff Wolfe nominacje Jeff Wolfe nagrody i wyróżnienia Jeff Wolfe filmografia Jeff Wolfe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.