Jeff Wincott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Adwokat (gościnnie)
7.0
Niepowstrzymany
Unstoppable
2010 Adwokat (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Jimmy Cacuzza (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Adwokat (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Adwokat (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Johnny Weaver (gościnnie)
7.5 2001 Adwokat (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Adwokat (gościnnie)
7.0 1998 Adwokat (gościnnie)
7.0 1995 Adwokat (gościnnie)
8.0 1990 Adwokat (gościnnie)
6.3 1986 Adwokat (gościnnie)
7.0 1985 Adwokat (gościnnie)
8.1 1985 Adwokat (gościnnie)
5.5 1979 Adwokat (gościnnie)
10.0 1975 Adwokat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Wincott filmy Jeff Wincott najlepsze filmy Jeff Wincott zdjęcia Jeff Wincott galeria Jeff Wincott biografia Jeff Wincott nominacje Jeff Wincott nagrody i wyróżnienia Jeff Wincott filmografia Jeff Wincott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.