Jeff Pomerantz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1986 (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Harry Stone (gościnnie)
7.5 1985 Jim Reiner (gościnnie)
7.6 1984 Ted Madden (gościnnie)
8.0 1983 Dimitri (gościnnie)
10.0 1983 Malcom Whittaker (gościnnie)
8.3 1982 Paul Forbes (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Alan Grievey (gościnnie)
8.2 1981 Obywatel (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Michael Cunningham (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Yuri Dolgof (gościnnie)
7.2 1978 Victor (gościnnie)
7.1 1976 Mike Jensen (gościnnie)
10.0 1968 Clay (gościnnie)
6.4 1968 Ted Frazer (gościnnie)
8.2 1968 Fin (gościnnie)
6.0 1967 Tom Lynch (gościnnie)
6.6 1966 Stefan Zara (gościnnie)
8.4 1965 Dave Franklyn (gościnnie)
7.8 1964 David Hubbard (gościnnie)
8.5 1962 Niemiecki jeniec (gościnnie)
7.4 1955 Johnny Cross (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Pomerantz filmy Jeff Pomerantz najlepsze filmy Jeff Pomerantz zdjęcia Jeff Pomerantz galeria Jeff Pomerantz biografia Jeff Pomerantz nominacje Jeff Pomerantz nagrody i wyróżnienia Jeff Pomerantz filmografia Jeff Pomerantz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.