Jeff McCarthy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Mitch
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Mitch (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mitch
7.6 1995 Mitch
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Mitch
8.0
Sprawiedliwi
Equal Justice
1990 Mitch
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Mitch
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Mitch
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Mitch
6.3 1986 Mitch
5.7 1986 Mitch
6.4 1985 Mitch
7.6 1984 Mitch
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Mitch
7.0 1979 Mitch

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff McCarthy filmy Jeff McCarthy najlepsze filmy Jeff McCarthy zdjęcia Jeff McCarthy galeria Jeff McCarthy biografia Jeff McCarthy nominacje Jeff McCarthy nagrody i wyróżnienia Jeff McCarthy filmografia Jeff McCarthy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.