Jeff Lewis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Kierownik (gościnnie)
7.3 2009 Kierownik (gościnnie)
8.5 2007 Kierownik (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Kierownik (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Kierownik (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Facet w kolejce (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Kierownik (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kierownik (gościnnie)
7.3
Mój kuzyn Vinny
My Cousin Vinny
1992 Kierownik (gościnnie)
6.4 1992 Kierownik (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Kierownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Lewis filmy Jeff Lewis najlepsze filmy Jeff Lewis zdjęcia Jeff Lewis galeria Jeff Lewis biografia Jeff Lewis nominacje Jeff Lewis nagrody i wyróżnienia Jeff Lewis filmografia Jeff Lewis aktor Jeff Lewis scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.