Jeff Harding
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2001 (2 odcinki, 2001)
7.1
Hakerzy
Hackers
1995 V.P. 2
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 Ojciec Buzz Cagney (gościnnie)
9.0
Parada Humoru
Fast Show, The
1994 Ed Winchester
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Doktor Eastman (gościnnie)
7.7
Muminki
Moomins
1990 (ang. głos)
4.7
Czas przeznaczenia
Time of Destiny, A
1988 Sierżant
0.0 1985 Orrin Hudson (1989-1990)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Harding filmy Jeff Harding najlepsze filmy Jeff Harding zdjęcia Jeff Harding galeria Jeff Harding biografia Jeff Harding nominacje Jeff Harding nagrody i wyróżnienia Jeff Harding filmografia Jeff Harding aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.