Jeff Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Rekrutowany oficer (gościnnie)
0.0 2010 Rekrutowany oficer (gościnnie)
10.0 2009 Rekrutowany oficer (gościnnie)
10.0 2008 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.9 2003 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.2
Szyfry wojny
Windtalkers
2002 Rekrutowany oficer (gościnnie)
6.9
Operacja Splitsville
Operation Splitsville
1999 Rekrutowany oficer (gościnnie)
6.9
Nocna straż
Nightwatch
1997 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.0 1996 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.0 1984 Rekrutowany oficer (gościnnie)
8.7 1971 Rekrutowany oficer (gościnnie)
6.9 1968 Rekrutowany oficer (gościnnie)
7.2 1967 Rekrutowany oficer (gościnnie)
8.4 1965 Rekrutowany oficer (gościnnie)
8.5 1962 Rekrutowany oficer (gościnnie)
9.2 1962 Rekrutowany oficer (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Rekrutowany oficer (gościnnie)
0.0

0 Rekrutowany oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Davis filmy Jeff Davis najlepsze filmy Jeff Davis zdjęcia Jeff Davis galeria Jeff Davis biografia Jeff Davis nominacje Jeff Davis nagrody i wyróżnienia Jeff Davis filmografia Jeff Davis aktor Jeff Davis scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.