Jeff Coopwood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 2000 Autobusowy przewodnik podróży (głos)
7.0 2000 Dr Weldon Tucker (gościnnie)
8.6 1997 Calwin (gościnnie)
7.4 1997 Widz (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 (różne głosy) (gościnnie)
8.1 1996 Spiker TV (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Porucznik Johnson (gościnnie)
6.9 1995 Jerry Saxon (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Pan Harris (gościnnie)
7.3 1990 Reporter (gościnnie)
7.4 1990 Strażnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Coopwood filmy Jeff Coopwood najlepsze filmy Jeff Coopwood zdjęcia Jeff Coopwood galeria Jeff Coopwood biografia Jeff Coopwood nominacje Jeff Coopwood nagrody i wyróżnienia Jeff Coopwood filmografia Jeff Coopwood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.