Jeff Chase
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Golfista (niewymieniony w czołówce)
0.0 2012 Golfista (niewymieniony w czołówce)
6.6
Jak urodzić i nie zwariować
What to Expect When You're Expecting
2012 Golfista (niewymieniony w czołówce)
6.6 2012 Wysoki mężczyzna (niewymieniony w czołówce)
6.6 2012 Wysoki Gat Man
6.9
Mechanik: Prawo zemsty
Mechanic, The
2011 Golfista (niewymieniony w czołówce)
0.0 2011 Golfista (niewymieniony w czołówce)
7.3 2011 Golfista (niewymieniony w czołówce)
5.3
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
2011 Golfista (niewymieniony w czołówce)
7.8 2007 Tęgi rosjanin (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Golfista (niewymieniony w czołówce)
8.3 2006 Billy Fleeter (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Golfista (niewymieniony w czołówce)
5.2
W cieniu śmierci
In the Shadows
2001 Golfista (niewymieniony w czołówce)
7.6 2001 Warlord (gościnnie)
7.6 2001 Golfista (niewymieniony w czołówce)
5.9 2000 Golfista (niewymieniony w czołówce)
7.6 1999 Golfista (niewymieniony w czołówce)
7.6 1993 Golfista (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Chase filmy Jeff Chase najlepsze filmy Jeff Chase zdjęcia Jeff Chase galeria Jeff Chase biografia Jeff Chase nominacje Jeff Chase nagrody i wyróżnienia Jeff Chase filmografia Jeff Chase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.