Jeannine Burch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 Katja Ahlens / Yvonne Baden (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Dodo (gościnnie)
0.0 1995 Marie-Ann
0.0 1995 Jennifer
8.6 1995 Beatrice von Beyenbach (Allendorff) (2000-2003)
0.0 1985 Sabine Kupfer
7.0 1978 Gabi (gościnnie)
7.8 1977 Lena Franke (gościnnie)
6.2 1974 Kiwi Liebner / Heidi Roll / Vicky Lange / Labrina Schulte / Luise Köhler

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeannine Burch filmy Jeannine Burch najlepsze filmy Jeannine Burch zdjęcia Jeannine Burch galeria Jeannine Burch biografia Jeannine Burch nominacje Jeannine Burch nagrody i wyróżnienia Jeannine Burch filmografia Jeannine Burch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.