Jeannie Wilson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Detektyw Carol Stern
7.0 1995 Pani Cochrane (gościnnie)
7.0 1987 Przeprowadzająca wywiad (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Panna Garland (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Rachel Adams
5.5 1985 Kapitan Betty
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Alice McKittrick (gościnnie)
6.0 1983 Lucille (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szefowa Lila Palmer (gościnnie)
8.0 1981 Janet Fowler (1981-1983)
10.0 1979 Edie (gościnnie)
8.5 1979 Mary Kaye Porter (gościnnie)
6.2 1978 Adele Zorav (gościnnie)
7.2 1978 Janice (gościnnie)
10.0 1977 Wanda (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Abigail 'Abby' Foster (gościnnie)
7.2 1976 Nancy (gościnnie)
7.8 1972 Kelnerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeannie Wilson filmy Jeannie Wilson najlepsze filmy Jeannie Wilson zdjęcia Jeannie Wilson galeria Jeannie Wilson biografia Jeannie Wilson nominacje Jeannie Wilson nagrody i wyróżnienia Jeannie Wilson filmografia Jeannie Wilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.