Jeanne Mockford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2005 Szlachcianka 2
8.0
Mała Brytania
Little Britain
2003 Mama Kenny Craig'sa (gościnnie)
7.0
Kwartet
Londinium
2001 Panna Daniels
0.0 2001 Dame Brockenden (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Pani East (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jinny Carter (gościnnie)
7.6 1984 Nana (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Kobieta w kiosku (gościnnie)
8.7 1980 Marjorie (gościnnie)
0.0 1975 Pani Lewis (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
0.0 1971 Pani Lacey (gościnnie)
0.0 1969 Recepcjonistka (gościnnie)
6.0 1969 Senna the soothsayer
8.0 1969 Pierwsza ciężarna kobieta (gościnnie)
0.0 1968 Pani Duffy (gościnnie)
8.6 1962 Pani Lawrie / Pielęgniarka (gościnnie)
4.7 1955 Różne role (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeanne Mockford filmy Jeanne Mockford najlepsze filmy Jeanne Mockford zdjęcia Jeanne Mockford galeria Jeanne Mockford biografia Jeanne Mockford nominacje Jeanne Mockford nagrody i wyróżnienia Jeanne Mockford filmografia Jeanne Mockford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.