Jeanne Chinn
Data urodzenia: Kalifornia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2010 Jade (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Jade (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Jade (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jade (gościnnie)
8.1
Luz we dwóch
Off Centre
2001 Jade (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Jade (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Jade (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Jade (gościnnie)
7.6
Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
1998 Jade (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jade (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Jade (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Jade (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Jade (gościnnie)
7.6 1993 Jade (gościnnie)
7.3 1990 Jade (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeanne Chinn filmy Jeanne Chinn najlepsze filmy Jeanne Chinn zdjęcia Jeanne Chinn galeria Jeanne Chinn biografia Jeanne Chinn nominacje Jeanne Chinn nagrody i wyróżnienia Jeanne Chinn filmografia Jeanne Chinn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.