Jeanna Michaels
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1990 Gospodyni domowa (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Diana Boardman (gościnnie)
6.3 1986 Karen Wyler (1987) (gościnnie)
5.6 1984 Lydia Saunders (1988-1989)
7.6 1984 Doktor Jan Bennett (gościnnie)
7.3 1984 Emily (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Lauren Royce (gościnnie)
0.0 1979 Denise
5.7 1978 Connie (1979-1981)
7.7 1977 Przyjaciółka (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Karen Richards

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeanna Michaels filmy Jeanna Michaels najlepsze filmy Jeanna Michaels zdjęcia Jeanna Michaels galeria Jeanna Michaels biografia Jeanna Michaels nominacje Jeanna Michaels nagrody i wyróżnienia Jeanna Michaels filmografia Jeanna Michaels aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.