Jeanine Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Matka (gościnnie)
6.0
Zaginiona
Gone
2012 Matka (gościnnie)
7.4 2011 Paula (gościnnie)
6.5
Zamiana ciał
Change-Up, The
2011 Matka (gościnnie)
6.6
Środki nadzwyczajne
Extraordinary Measures
2010 Matka (gościnnie)
0.0 2010 Matka (gościnnie)
6.5 2009 Matka (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Matka (gościnnie)
8.5 2001 Matka (gościnnie)
9.1 2000 Matka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Matka (gościnnie)
6.5
Wybory
Election
1999 Matka (gościnnie)
7.0 1999 Matka (gościnnie)
7.8
Miasteczko Pleasantville
Pleasantville
1998 Matka (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Matka (gościnnie)
6.6
Szkoła czarownic
Craft, The
1996 Matka (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Matka (gościnnie)
10.0 1995 Matka (gościnnie)
7.6
Bez lęku
Fearless
1993 Matka (gościnnie)
4.3 1993 Matka (gościnnie)
6.1 1991 Matka (gościnnie)
7.3 1990 Matka (gościnnie)
7.4 1990 Matka (gościnnie)
6.8 1988 Matka (gościnnie)
7.2 1988 Matka (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Matka (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Matka (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Matka (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Matka (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Matka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeanine Jackson filmy Jeanine Jackson najlepsze filmy Jeanine Jackson zdjęcia Jeanine Jackson galeria Jeanine Jackson biografia Jeanine Jackson nominacje Jeanine Jackson nagrody i wyróżnienia Jeanine Jackson filmografia Jeanine Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.