Jean Sincere
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.6 2007 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Stara bibliotekarka (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Stara bibliotekarka (gościnnie)
0.0 1997 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.5 1997 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Stara bibliotekarka (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Stara bibliotekarka (gościnnie)
6.8 1993 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.0 1991 Stara bibliotekarka (gościnnie)
10.0 1990 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.6 1989 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.2 1988 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.3 1984 Stara bibliotekarka (gościnnie)
8.6 1982 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.1 1982 Stara bibliotekarka (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Stara bibliotekarka (gościnnie)
6.6 1979 Stara bibliotekarka (gościnnie)
8.0 1950 Stara bibliotekarka (gościnnie)
8.0 1948 Stara bibliotekarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jean Sincere filmy Jean Sincere najlepsze filmy Jean Sincere zdjęcia Jean Sincere galeria Jean Sincere biografia Jean Sincere nominacje Jean Sincere nagrody i wyróżnienia Jean Sincere filmografia Jean Sincere aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.