Jean-Louis Trintignant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2012 Georges
6.8 1996 Georges
5.6
Wielce skromny bohater
Héros très discret, Un
1996 Georges
7.3
Dziękuję ci życie
Merci la vie
1991 Georges
0.0 1987 Georges
8.0
Kobieta mego życia
Femme de ma vie, La
1986 Georges
7.0
Szczególna przyjemność
Bon plaisir, Le
1984 Georges
7.2
Pod ostrzałem
Under Fire
1983 Georges
7.0
Noc w Varennes
Nuit de Varennes, La
1982 Georges
8.1
Kocham was wszystkich
Je vous aime
1980 Georges
6.0
Cudze pieniądze
Argent des autres, L'
1978 Georges
6.4
Pustynia Tatarów
Deserto dei Tartari, Il
1976 Georges
6.2
Kobieta na niedzielę
Donna della domenica, La
1976 Georges
4.7
Agresja
Agression, L'
1974 Georges
8.8
Tajemnica
Secret, Le
1974 Georges
7.0 1971 Georges
5.0
Miłosny krąg
Metti una sera a cena
1969 Georges
7.5
Piękna Angelika
Merveilleuse Angélique
1965 Georges
7.1
I Bóg stworzył kobietę
Et Dieu... créa la femme
1956 Georges

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jean-Louis Trintignant filmy Jean-Louis Trintignant najlepsze filmy Jean-Louis Trintignant zdjęcia Jean-Louis Trintignant galeria Jean-Louis Trintignant biografia Jean-Louis Trintignant nominacje Jean-Louis Trintignant nagrody i wyróżnienia Jean-Louis Trintignant filmografia Jean-Louis Trintignant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.