Jean-Claude Montalban
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2000 Major Duval (głos)
7.1 1996 Pan D (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Roger-Jean (fr.) (głos)
0.0 1989 Jean-Paul Valandré
8.1 1985 Basile (głos)
7.0 1974 Didier (gościnnie)
0.0 1966 Spitz(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jean-Claude Montalban filmy Jean-Claude Montalban najlepsze filmy Jean-Claude Montalban zdjęcia Jean-Claude Montalban galeria Jean-Claude Montalban biografia Jean-Claude Montalban nominacje Jean-Claude Montalban nagrody i wyróżnienia Jean-Claude Montalban filmografia Jean-Claude Montalban aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.