Jean Challis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Ciocia Betty (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Ciocia Betty (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ciocia Betty (gościnnie)
10.0 1995 Ciocia Betty (gościnnie)
7.7 1990 Ciocia Betty (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ciocia Betty (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Ciocia Betty (gościnnie)
8.7 1980 Ciocia Betty (gościnnie)
7.0 1979 Ciocia Betty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jean Challis filmy Jean Challis najlepsze filmy Jean Challis zdjęcia Jean Challis galeria Jean Challis biografia Jean Challis nominacje Jean Challis nagrody i wyróżnienia Jean Challis filmografia Jean Challis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.