J.B. Bivens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2003 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.5 2002 Policjant (gościnnie)
8.0 2002 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.2 2001 Ochroniarz w muzeum (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.0 1998 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
10.0
Two
1996 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
6.9 1993 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
8.2 1993 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)
7.5 1990 Kierowca ciężarówki / Agent / Snajper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J.B. Bivens filmy J.B. Bivens najlepsze filmy J.B. Bivens zdjęcia J.B. Bivens galeria J.B. Bivens biografia J.B. Bivens nominacje J.B. Bivens nagrody i wyróżnienia J.B. Bivens filmografia J.B. Bivens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.