Jayne Brook
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Gwen Graber (gościnnie)
7.7 2009 Claudia Peterson (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Gwen Graber (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Gwen Graber (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Gwen Graber (gościnnie)
7.9 2004 Gwen Graber (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gwen Graber (gościnnie)
0.0 2002 Gwen Graber (gościnnie)
7.9 2002 Gwen Graber (gościnnie)
7.3 2002 Mia Eckhart (gościnnie)
7.9 2002 Gwen Graber (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Gwen Graber (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Gwen Graber (gościnnie)
9.5 1999 Gwen Graber (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Gwen Graber (gościnnie)
7.7 1997 Gwen Graber (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Gwen Graber (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Gwen Graber (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 Gwen Graber (gościnnie)
0.0 1992 Gwen Graber (gościnnie)
6.0
Gliniarz w przedszkolu
Kindergarten Cop
1990 Gwen Graber (gościnnie)
0.0 1990 Gwen Graber (gościnnie)
5.5
Superman IV
Superman IV: The Quest for Peace
1987 Gwen Graber (gościnnie)
5.7 1986 Gwen Graber (gościnnie)
0.0

0 Gwen Graber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jayne Brook filmy Jayne Brook najlepsze filmy Jayne Brook zdjęcia Jayne Brook galeria Jayne Brook biografia Jayne Brook nominacje Jayne Brook nagrody i wyróżnienia Jayne Brook filmografia Jayne Brook aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.