Jayce Bartok
Data urodzenia: 1974-02-26
Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Tiffany Bartok (od 11.10.2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Devlin (gościnnie)
0.0 2011 Devlin (gościnnie)
6.2 2010 Devlin (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Devlin (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Devlin (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Devlin (gościnnie)
0.0 1998 Devlin (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Devlin (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Devlin (gościnnie)
8.2
Dzieci swinga
Swing Kids
1993 Devlin (gościnnie)
6.8
Odszedł bez słowa
Passed Away
1992 Devlin (gościnnie)
7.9
Fisher King
Fisher King, The
1991 Devlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jayce Bartok filmy Jayce Bartok najlepsze filmy Jayce Bartok zdjęcia Jayce Bartok galeria Jayce Bartok biografia Jayce Bartok nominacje Jayce Bartok nagrody i wyróżnienia Jayce Bartok filmografia Jayce Bartok aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.