Jay Thomas
Data urodzenia: 1948-07-12
Miejsce urodzenia: Kermit, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Sally Michelson (od 1987), 3 dzieci, m.in. synowie Sam i Jake

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dwugłowy potwór
0.0 2010 Frank
0.0 2010 Roger Byamm
0.0 2010 Carter
5.0 2010 Pan Jenkins (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Garth
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Brett Morris (głos) (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Obnoxious Investor at Spa (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Lance Kartola (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Gary Siringo (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Jeff Marks (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Joe Sherman (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Ares (głos) (gościnnie)
4.2 1998 Joel Campbell (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Pan Peyser (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Jack Stein (1996-1997)
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
10.0 1995 Ted (gościnnie)
10.0 1992 Jack Stein
7.2 1988 Jerry Gold (gościnnie)
6.8
Orły Temidy
Legal Eagles
1986 Kelner w restauracji
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Sy Furbis(1989) (gościnnie)
8.2 1982 Jerry DiNello (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Eddie LeBec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Thomas filmy Jay Thomas najlepsze filmy Jay Thomas zdjęcia Jay Thomas galeria Jay Thomas biografia Jay Thomas nominacje Jay Thomas nagrody i wyróżnienia Jay Thomas filmografia Jay Thomas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.