Jay North
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.4 1971 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1964 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay North filmy Jay North najlepsze filmy Jay North zdjęcia Jay North galeria Jay North biografia Jay North nominacje Jay North nagrody i wyróżnienia Jay North filmografia Jay North aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.