Jay Leno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 (gościnnie) (on sam)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 (gościnnie) (on sam)
7.6 2005 (gościnnie) (on sam)
7.7 2005 (gościnnie) (on sam)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (on sam)
8.6 2003 (gościnnie) (on sam)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 (gościnnie) (on sam)
7.6 2001 (gościnnie) (on sam)
8.5 2001 (gościnnie) (on sam)
10.0
DAG
2000 (gościnnie) (on sam)
8.4 1999 (gościnnie) (on sam)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 (gościnnie) (on sam)
7.0 1999 (gościnnie) (on sam)
4.7 1998 (gościnnie) (on sam)
7.4 1998 (gościnnie) (on sam)
7.8 1997 Kitty (gościnnie) (głos) (on sam)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 (gościnnie) (on sam)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 (gościnnie) (on sam)
7.7 1996 (gościnnie) (on sam)
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 (gościnnie) (on sam)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (gościnnie) (on sam)
7.0 1995 (gościnnie) (on sam)
9.0 1994 (gościnnie) (on sam)
7.6 1994 (gościnnie) (on sam)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 (gościnnie) (on sam)
7.0 1993 (gościnnie) (on sam)
6.8 1993 (gościnnie) (on sam)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 (gościnnie) (on sam)
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 (gościnnie) (on sam)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (gościnnie) (on sam)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 (gościnnie) (on sam)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7 1989 (gościnnie) (on sam)
7.8
Biografie
Biography
1987 (gościnnie) (on sam)
6.9
Srebrny interes
Silver Bears
1977 (gościnnie) (on sam)
7.8 1976 (gościnnie) (on sam)
7.0 1976 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Leno filmy Jay Leno najlepsze filmy Jay Leno zdjęcia Jay Leno galeria Jay Leno biografia Jay Leno nominacje Jay Leno nagrody i wyróżnienia Jay Leno filmografia Jay Leno aktor Jay Leno scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.