Jay Gerber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2001 Profesor Mizzy (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 James Edwards (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Pan Tucker (gościnnie)
7.0
Trzy życzenia
Three Wishes
1995 Dr Pavlick
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 Roger Whitman
7.0 1986 Doktor Fusske (gościnnie)
8.5 1986 Sprzedawca choinek (gościnnie)
5.7 1986 Dr Croyder / Marty Gradinger (gościnnie)
5.7
227
1985 Mike (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Mężczyzna (1986) (gościnnie)
9.0 1984 Pan Lawler / Sydney Shoup (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dr Lowell (gościnnie)
8.2 1981 Manny (gościnnie)
10.0 1979 Levy (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
10.0 1976
7.8
Pieskie popołudnie
Dog Day Afternoon
1975 Sam
7.0 1975 Howard Gabriel / Gerber (gościnnie)
6.8 1974 Zastępca szefa (gościnnie)
4.7 1971 Harry Moss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Gerber filmy Jay Gerber najlepsze filmy Jay Gerber zdjęcia Jay Gerber galeria Jay Gerber biografia Jay Gerber nominacje Jay Gerber nagrody i wyróżnienia Jay Gerber filmografia Jay Gerber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.