Jay Disney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3 2011 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.1 2010 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w
5.8
Nienarodzony
Unborn, The
2009 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w
7.5
Bestia
Beast, The
2009 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w
7.9 2008 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony w

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Disney filmy Jay Disney najlepsze filmy Jay Disney zdjęcia Jay Disney galeria Jay Disney biografia Jay Disney nominacje Jay Disney nagrody i wyróżnienia Jay Disney filmografia Jay Disney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.