Jay Boryea
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Bouncer / Cwaniak (gościnnie)
6.6
Dochodzenie
City by the Sea
2002 Bouncer / Cwaniak (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Bouncer / Cwaniak (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Bouncer / Cwaniak (gościnnie)
7.0
Żółtodziób
Rookie, The
1990 Bouncer / Cwaniak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Boryea filmy Jay Boryea najlepsze filmy Jay Boryea zdjęcia Jay Boryea galeria Jay Boryea biografia Jay Boryea nominacje Jay Boryea nagrody i wyróżnienia Jay Boryea filmografia Jay Boryea aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.