Javier Grajeda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.7
Prawnik z Lincolna
Lincoln Lawyer, The
2011 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
8.8 2008 Juan Bolsa (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.3 2002 Pracownik służby więziennictwa #1 (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
6.0 2001 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.6 2001 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.4 1999 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
4.7 1998 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.4 1997 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
6.6 1997 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.0 1995 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.6 1993 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Sierżant (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.2 1989 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
6.1 1984 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
8.1 1984 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
10.0 1983 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
5.6
Ten od serca
One from the Heart
1982 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
8.2 1981 Jeffrey Hernandez (gościnnie)
0.0

0 Jeffrey Hernandez (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Javier Grajeda filmy Javier Grajeda najlepsze filmy Javier Grajeda zdjęcia Javier Grajeda galeria Javier Grajeda biografia Javier Grajeda nominacje Javier Grajeda nagrody i wyróżnienia Javier Grajeda filmografia Javier Grajeda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.