Jason Pendergraft
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Specjalista od reklamy (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Specjalista od reklamy (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Ted Anderson (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Specjalista od reklamy (gościnnie)
7.3 2004 Vinnie (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Specjalista od reklamy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Pendergraft filmy Jason Pendergraft najlepsze filmy Jason Pendergraft zdjęcia Jason Pendergraft galeria Jason Pendergraft biografia Jason Pendergraft nominacje Jason Pendergraft nagrody i wyróżnienia Jason Pendergraft filmografia Jason Pendergraft aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.