Jason Momoa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Khal Drogo
5.4
Conan Barbarzyńca 3D
Conan the Barbarian
2011 Khal Drogo
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Khal Drogo
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Khal Drogo
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Khal Drogo
5.7 1989 Khal Drogo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Momoa filmy Jason Momoa najlepsze filmy Jason Momoa zdjęcia Jason Momoa galeria Jason Momoa biografia Jason Momoa nominacje Jason Momoa nagrody i wyróżnienia Jason Momoa filmografia Jason Momoa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.