Jason Miller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Szczęśliwy mężczyzna
5.0 2009 Mężczyzna
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Straszny więzień / Ageny Dai Li (głos) (gościnnie)
6.0 2005 Shearer (gościnnie)
7.1 2004 Hironobu Nonaka (ang. głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Członek organizacji Hellsing / Służący / Żołnierz (ang. głos)
0.0 2000 Terry
5.9
Trans
Trance
1998 Doktor
6.0
Żołnierzyki
Toy Soldiers
1984 Sierżant
9.8
Jego eminencja
Monsignor
1982 Appoloni
10.0 1978 Owen Fitzstephan
5.0
F. Scott Fitzgerald w Hollywood
F. Scott Fitzgerald in Hollywood
1976 F. Scott Fitzgerald

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Miller filmy Jason Miller najlepsze filmy Jason Miller zdjęcia Jason Miller galeria Jason Miller biografia Jason Miller nominacje Jason Miller nagrody i wyróżnienia Jason Miller filmografia Jason Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.