Jason Merrells
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2008 James Dowland
10.0 2003 Dr Nicholas Sweet
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Gavin Ferraday
5.5
Projekt
Project, The
2002 Dougie
8.0 2000 Martin Leach (2000-2002)
7.8 1999 Phil Delaney
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Matt Hawley

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Merrells filmy Jason Merrells najlepsze filmy Jason Merrells zdjęcia Jason Merrells galeria Jason Merrells biografia Jason Merrells nominacje Jason Merrells nagrody i wyróżnienia Jason Merrells filmografia Jason Merrells aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.