Jason Marsden
Data urodzenia: 1975-01-03
Miejsce urodzenia: Providence, Rhode Island, USA
Stan cywilny: żona Christy (od 02.10.2004), syn Clark Otis (ur. 17.02.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kenny
7.4 2010 Skwydd / Porucznik (głos) (gościnnie)
5.0
Batman: Odważni i bezwzględni
Batman: The Brave and the Bold
2008 Paco (głos)
7.1 2008 (ang. głos)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Jet (głos) (gościnnie)
6.3 2005 Matt / Laluś na snowbordzie (głos) (gościnnie)
6.7 2005 Danger Duck (głos)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Gertie (głos) (gościnnie)
6.4 2004 Firefly (głos)
7.4
Lilo i Stitch
Lilo & Stitch: The Series
2003 Jumba jako dziecko/Kelner (2 odcinki) (głos)
5.8
Mucha Lucha
¡Mucha Lucha!
2002 Rykoszet (2004) (głos)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Max (głos)
7.1
Legenda Tarzana
Legend of Tarzan, The
2001 Mungo (głos)
9.0
Najeźdźca Zim
Invader ZIM
2001 Torque Smacky/chłopiec w reklamie (głos) (gościnnie)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Haku (głos) (ang. głos)
5.6 2000 Richie Foley/Gear (głos)
7.0
Weekendowcy
Weekenders, The
2000 Tino Tonitini (głos)
10.0 1999 Jack
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Kim(2002) (gościnnie)
7.4 1997 Garrett Miller (głos)
7.5 1997 Daniel (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Tony Zitelli (gościnnie)
7.5
Sztorm
White Squall
1996 Shay Jennings
7.3 1996 Cal (gościnnie)
7.2 1996 Shere Khan/Louie (głos)
10.0 1995 Edward Jr. (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Carlton Hendy (gościnnie)
10.0
Tom
1994 Mike Graham
10.0 1994 Mark Cohen (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Jason Barkley(gościnnie)
8.2 1993 Gregory Morgan
7.7 1993 Griff (głos) (gościnnie)
0.0 1993 Skeebotz (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Grimp (gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Buddy w wieku 15 lat
7.3 1991 Jimmy (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Rich Halke (1996-1998)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Piotruś Pan (głos)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)
5.7 1989 Tony Valentino (gościnnie)
6.6 1988 Edward "Eddie" Wolfgang Munster
7.2 1988 Młody Miles Silverberg (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Raymond Marr (głos) (niewymieniony w
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Nelson Burkhard (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Kevin (1989-1990) (głos)
6.4 1983 David (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Marsden filmy Jason Marsden najlepsze filmy Jason Marsden zdjęcia Jason Marsden galeria Jason Marsden biografia Jason Marsden nominacje Jason Marsden nagrody i wyróżnienia Jason Marsden filmografia Jason Marsden aktor Jason Marsden reżyser Jason Marsden scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.