Jason Jurman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Dylan Ledding (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Dylan Ledding (gościnnie)
8.0 2008 Dylan Ledding (gościnnie)
7.8 2006 Dylan Ledding (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dylan Ledding (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dylan Ledding (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Jurman filmy Jason Jurman najlepsze filmy Jason Jurman zdjęcia Jason Jurman galeria Jason Jurman biografia Jason Jurman nominacje Jason Jurman nagrody i wyróżnienia Jason Jurman filmografia Jason Jurman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.