Jason James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Zastępca Karr
8.2 2011 Student (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3 2011 Student (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sanitariusz na ostrym dyżurze (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3 2006 Plażowicz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 1987 Albert
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Jessop (gościnnie)
0.0 1980 Sierżant Hunter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason James filmy Jason James najlepsze filmy Jason James zdjęcia Jason James galeria Jason James biografia Jason James nominacje Jason James nagrody i wyróżnienia Jason James filmografia Jason James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.