Jason Harris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 (różne głosy)
0.0 2009 Abe
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Chad/Numer 274 (głos)
7.5
Narzeczona dla kota
Neko no ongaeshi
2002 Różne głosy (ang.) (ang. głos) (różn
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Fotograf Leo (gościnnie)
8.1 1994 Komimasa (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Harris filmy Jason Harris najlepsze filmy Jason Harris zdjęcia Jason Harris galeria Jason Harris biografia Jason Harris nominacje Jason Harris nagrody i wyróżnienia Jason Harris filmografia Jason Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.