Jason Gray-Stanford
Data urodzenia: 1970-05-19
Miejsce urodzenia: Vancouver, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Josh Englander (gościnnie)
0.0 2011 Josh Englander (gościnnie)
0.0 2011 Josh Englander (gościnnie)
3.0 2009 Josh Englander (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Josh Englander (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Josh Englander (gościnnie)
7.5 2002 Porucznik Randall "Randy" Disher
7.8 2002 Josh Englander (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Josh Englander (gościnnie)
7.0 1998 Josh Englander (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Josh Englander (gościnnie)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Josh Englander (gościnnie)
7.7
Gang dinozaurów
Extreme Dinosaurs
1997 Josh Englander (gościnnie)
7.7 1997 Josh Englander (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Josh Englander (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Josh Englander (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Josh Englander (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Josh Englander (gościnnie)
7.1 1994 Josh Englander (gościnnie)
4.2 1994 Josh Englander (gościnnie)
8.0 1994 Josh Englander (gościnnie)
7.0 1994 Josh Englander (gościnnie)
7.7 1993 Josh Englander (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Josh Englander (gościnnie)
6.8 1991 Josh Englander (gościnnie)
7.5 1990 Josh Englander (gościnnie)
5.0 1988 Josh Englander (gościnnie)
9.4 1986 Josh Englander (gościnnie)
0.0

0 Josh Englander (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Gray-Stanford filmy Jason Gray-Stanford najlepsze filmy Jason Gray-Stanford zdjęcia Jason Gray-Stanford galeria Jason Gray-Stanford biografia Jason Gray-Stanford nominacje Jason Gray-Stanford nagrody i wyróżnienia Jason Gray-Stanford filmografia Jason Gray-Stanford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.