Jason David Frank
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Wojownik
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Dr Tommy Oliver / Black Dino Ranger
0.0 2002 Dr Blaine Peterson
4.4 2002 Tommy Oliver / Red Zeo Ranger (gościnnie)
6.9 1999 Carl (2000: Sezon 3)
3.8 1997 Tommy Oliver / Czerwony Turbo Ranger nr 1
4.3 1996 Red Zeo Ranger / Tommy Oliver
7.6
Słodka dolina
Sweet Valley High
1994 A.J. (1996) (gościnnie)
8.2 1989 Skull (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason David Frank filmy Jason David Frank najlepsze filmy Jason David Frank zdjęcia Jason David Frank galeria Jason David Frank biografia Jason David Frank nominacje Jason David Frank nagrody i wyróżnienia Jason David Frank filmografia Jason David Frank aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.